Info laddercompetitie

tennisvereniging

Kolham

laddercompetitie

Het tennisseizoen 2019 laat nog een paar weken op zich wachten, maar u kunt zich nu  weer opgeven voor de laddercompetitie.

Nog even in het kort; wat houdt de ladder precies in? De laddercompetitie is bedacht om een ieder eens met een ander te laten spelen. Met dit systeem sta je vaker op de baan en ontmoet je ook eens andere spelers.Dit geldt ook voor de nieuwe leden onder ons. Schaam je niet !

De categorien bestaan uit:                                                                                Dames-enkel, Heren-enkel, Mix-koppel, Dames-Dubbel en Heren-Dubbel (prijs per persoon per onderdeel € 2,00)

1 keer per drie à vier weken 1 partij spelen (start waarschijnlijk dinsdag 2 april 2018)

Het gaat om twee gewonnen sets

Promoveren en Degraderen mogelijk, puntentelling na te lezen in het reglement

Na de eerste algemene ronde worden er twee poules gemaakt, A en B.  De wedstrijden van deze algemene ronde worden ingedeeld aan de hand van de eindstand van het vorige jaar. Alle nieuwe deelnemers/sters starten dus de eerste ronde onderaan

Bij voldoende deelname, minimaal 12 per categorie, dan word er in een A en B poule gespeeld, bij 10 deelnemende spelers / koppels: alleen maar een A-poule

Er zullen 7 ronden in totaal worden gespeeld (t/m het einde van het tennisseizoen)

Iedereen kan meespelen

Opgave VOOR  maandag 1 april 2019 bij

Reinier Mellens : tel. 381111

ladder.t.v.kolham@gmail.com

Hoe meer deelnemers/sters, hoe spannender de laddercompetitie.